Швајцарија

  во

  Руското Министерство за надворешни работи соопшти дека денеска го повикало на разговор амбасадорот на Швајцарија во Москва, Иво Росие, во врска со швајцарските ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Руското министерство за надворешни работи соопшти дека свикало состанок со швајцарскиот амбасадор во Москва, Иво Росије.Како што се наведува, тој бил повикан ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Руското Министерство за надворешни работи соопшти дека денеска го повикало на разговор амбасадорот на Швајцарија во Москва, Иво Росие, во врска со швајцарските ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Руското Министерство за надворешни работи соопшти дека денеска го повикало на разговор амбасадорот на Швајцарија во Москва, Иво Росие, во врска со швајцарските ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Руското Министерство за надворешни работи соопшти дека денеска го повикало на разговор амбасадорот на Швајцарија во Москва, Иво Росие, во врска со швајцарските ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Руското Министерство за надворешни работи соопшти дека денеска го повикало на разговор амбасадорот на Швајцарија во Москва, Иво Росие, во врска со швајцарските ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Руското Министерство за надворешни работи соопшти дека свикало состанок со швајцарскиот амбасадор во Москва, Иво Росие. Како што се наведува, тој бил повикан ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Со поддршка на Светска банка, за кусо време успеавме да напредуваме во клучни реформи. Ажурирана е стратегијата за долгот, направена е тековна ревизија на ...
  сите 36 | | | веќе видена

   Во Барселона ќе треба да издвоите 1.370 евра за станарина, а во Лондон 2.600 евра. Секој од нас сака да живее во луксузен стан во некој од најдобрите ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Со поддршка на Светска банка, за кусо време успеавме да напредуваме во клучни реформи. Ажурирана е стратегијата за долгот, направена е тековна ревизија на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Ажурирана е стратегијата за долгот, направена е тековна ревизија на Законот за јавен долг и ИТ системот за управување со долгот, порача заменик-министерката ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Со поддршка на Светска банка, за кусо време успеавме да напредуваме во клучни реформи. Ажурирана е стратегијата за долгот, направена е тековна ревизија на ...
  сите 36 | | | веќе видена