Кога се двоумите за вашата шминка, никогаш нема да погрешите со црвен кармин. Црвениот кармин е како симбол за женственост и елеганција, а можете да го ...
сите 9 | | | веќе видена

Тешко дека може да се најде друг начин што ни дава чувство на свежина и опуштеност, како што е длабокото вдишување на чист воздух. Колку подлабоко вдишуваме, ...
сите 7 | | | веќе видена

Иако во отежнати и вонредни услови, со настава адаптирана на новите околности наметнати од глобалната пандемија, студентите од трета година на факултетот за ...
сите 3 | | | веќе видена