Фактор

Момчињата од Тајланд кои беа спасени од пештера во видео пораката им се заблагодаруваат на сите кои учествуваа во нивното спасување и воедно информираат за ...
сите 64 | | | веќе видена

Ќе се намалува старосната граница за пензионирање на рударите. За таа цел Министерството за труд и социјална политика, преку Владата на Македонија ќе предложи ...
сите 41 | | | веќе видена

Македонија тоа звучно име кое не разликува од другите, кое ни ги зголемува страдањата, ама со гордост го носиме, а гледаме на оној кој прв треба да го брани ...
сите 128 | | | веќе видена

next