Синоќа со концерт на Сергеј Четковиќ почна големата летна забава „Супер Скопје“, а на првата вечер присуствуваа неколку илјади луѓе. Во рамки на „Супер Скопје“ ...
сите 69 | | | веќе видена

Нацрт–стратегијата за реформа на правосудниот сектор денеска беше презентирана на вториот состанок на Советот за реформа на правосудниот сектор, што се одржа ...
сите 15 | | | веќе видена

"По промените кои што ќе се случат веќе есенва на 15 – ти октомври се обврзуваме дека ќе го намалиме загадувањето и ќе се заложиме за квалитетен воздух и ...
сите 17 | | | веќе видена

Станува збор за петта обука по ред, која се спроведува во рамки на ЕСИПП проектот. Обуката ќе се одржи во периодот од 2 до 3 септември 2017 во зградата на ...
сите 3 | | | веќе видена

Жителите на зградата на Кеј 13 Ноември број 76 во Маџир Маало не можат да си влезат дома, бидејќи улицата е ископана за градежни работи кои ги изведува ...
сите 3 | | | веќе видена

Кризите во Европа и како за истите пренесуваат медиумите е една од темите на која голем број на студенти од неколку уневрзитети од Европа, Македонија, Србија и ...
сите 5 | | | веќе видена

Вечерва во 20 часот започнува Манифестацијата Ohrid craft expo. Манифестацијата „Ohrid craft expo“- 17 до 19 август 2017 година ги вклучува елементите на ...
| | веќе видена

Во Охрид интензивно се гради сред сезона.До реадакцијата на ТВМ телевизија од почетокот на јуни месец редовно стигнуваат реакции од граѓани дека во центарот на ...
сите 2 | | | веќе видена

По налог на комунална инспекција беше извршено чистење на потегот од хотел “Мизо” до градското кале од трња, висока трева и друга неуредна вегетација. Поради ...
сите 5 | | | веќе видена

next