Поставени приоритетните проекти, активности и мерки кои беше неопходно да се превземат и имплементираат, со една заедничка крајна цел, обезбедување на директни ...
сите 7 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска во 12 часот, во салата за состаноци ќе одржи конференција за печатот. На конференцијата за печатот ...
сите 11 | | | веќе видена

Општина Бутел ја почна изградбата на тротоар на патот Радишани-Побожје, во непосредна близина на селските гробишта. Тротоарот, во должина од 500 метри и ширина ...
сите 6 | | | веќе видена

Изложбата за незаборав на Кираца ја организира нејзиното семејство и анти-канцер здружението „Животна искра“, со помош од неколку поддржувачи, меѓу кои е и ...
сите 4 | | | веќе видена

Денес дел од екипите на ЈП „Охридски комуналец“ беа ангажирани на расчистување на дел од влезот на Охрид, на крајот на улицата „Железничка”. Беше активиран ...
сите 3 | | | веќе видена

Со спектакуларниот концерт на Бајага и Инструктори и официјално заврши првиот викенд со многу музика и забава во рамки на проектот „Супер Скопје“. Кејот 13 ...
сите 105 | | | веќе видена

Асфалтирана е улицата „Јужноморавски бригади“ во населба Ченто, во должина од 1.000 метри, соопшти денеска општина Гази Баба. Оваа улица беше оштетена од ...
сите 2 | | | веќе видена

Со цел да комуницира непосредно со своите граѓани, Стевчо Јакимовски е првиот политичар во Република Македонија кој пушти во употреба своја мобилна апликација ...
сите 14 | | | веќе видена

Станува збор за петта обука по ред, која се спроведува во рамки на ЕСИПП проектот. Обуката ќе се одржи во периодот од 2 до 3 септември 2017 во зградата на ...
сите 4 | | | веќе видена

Во Охрид интензивно се гради сред сезона.До реадакцијата на ТВМ телевизија од почетокот на јуни месец редовно стигнуваат реакции од граѓани дека во центарот на ...
сите 3 | | | веќе видена

next