Во Виетнам се појави уличен продавач на риби на кој буквално му нема конкуренција. Тоа е така, бидејќи трговецот изгледа толку привлечно, кој сигурно би Ве ...
сите 2 | | | веќе видена

На штандот на издавачката куќа „Просветно дело“, во рамките на претстојниот „Саем на книгата“ ќе гостуваат најактуелни писатели чии книги се регионални ...
сите 2 | | | веќе видена

Фотографер одлучил одблиску да го слика еленот и да улови уникатни фотографии од него, но еленот осетил некоја страв и почнал да се брани, почнал да го напаѓа ...
сите 2 | | | веќе видена

Не се вели залудно дека занаетот е златен. Секогаш има работа, а кога има работа има и заработувачка. Фризер, козметичар и масер се трите занаети кои во ...
сите 2 | | | веќе видена

 Новиот локал во срцето на Скопје е така дизајниран што ја спојува мирната, интимна атмосфера со вкусната италијанска и медитеранска кујна. Portofino Osteria ...
сите 2 | | | веќе видена

Испружи си ги нозете колку ти е долга џергата е добра позната изрека. Уште еден месец до матурските забави, а веќе се прават последните подготовки. Секој сака ...
сите 4 | | | веќе видена

33 жени минатата година пријавиле во полиција дека им биле нанесени телесни повреди, а исто толку мажи се пожалиле дека биле психички малтретирани од жени. Ова ...
сите 2 | | | веќе видена

Тифани Адамс (родена 1983) е личност на американските реални шоу, актерка, модел и говорник. Во 2000-та ггодина Адамс преживеала сообраќајна несреќа, додека се ...
сите 2 | | | веќе видена

Група бабуни побегнале во саботата од лабораторија на Институтот за биомедицински истражувања во Тексас користејќи буре од 200 литри. Мајмуните се наоѓале на ...
сите 2 | | | веќе видена

Дека „банана – држава“ е погрден назив за политички нестабилни земји, знаеме одамна. Кога некој е незадоволен со некој режим, кога од сите страни сме обиколени ...
| | веќе видена

next