Согласно најновите измени на Законот за финансирање на политички партии, Државната изборна комисија (ДИК) веќе ќе биде задолжена да постапуваат во наредниот ...
сите 24 | | | веќе видена

Со 400 страници документација македонското Министерство за правда ќе го враќа Никола Груевски од Унгарија. Владиниот портпарол, Миле Бошњаковски, денеска на ...
сите 131 | | | веќе видена

Град Скопје ќе почне постапка за присилна наплата на неплатените обврски по основ на годишниот данок на имот за 2013 година, а заклучно со 2017 година, ...
сите 24 | | | веќе видена

Според ново истражување на Универзитетот Кембриџ, социјалните мрежи откриваат многу повеќе отколку што посакуваме, како на пример, нашата интелигенција, ...
сите 3 | | | веќе видена

Вие имате изјава, морам да ја потенцирам таа изјава, што мене ме шокираше денеска од Специјалната јавна обвинителка г-ѓа Катица Јанева, која коментирајќи го ...
сите 29 | | | веќе видена

На 14.11.2018 година во 17.45 часот во Битола, при изведување на градежни работи во фабрика за сладолед, била пронајдена неексполодирана артилериска граната 85 ...
сите 31 | | | веќе видена

Овој човек се забавуваше на една прослава и на подиумот играше. Друштво му правеше згодна девојка, со која заедно танцуваа и се веселеа. Тоа не и се допадна на ...
сите 6 | | | веќе видена

next