Комплексот на Доналд Трамп на островот Свети Мартин чија што вредност се проценува на 17 милиони долари, оштетен е после ураганот Ирма кој што го погоди ...
сите 275 | | | веќе видена

И додека свадбената церемонија и прослава трае веќе пола естрада објавија фотограии од среќниот пар, како и дел од атмосферата. Според фотографиите од Фејсбук ...
сите 8 | | | веќе видена

Концентрацијата на канцерогените РМ 10 честички е 98 mg/m3, а максималната дозволена граница е 50 mg/m3, што е големо загадување за во лето. Инаку ова не е прв ...
сите 63 | | | веќе видена

Девојката на Роналдо за прв пат беше забележана со вереничкиот прстен за време на натпреварот помеѓу Спортинг и Тондела во Лисабон и веднаш го привлече целото ...
сите 19 | | | веќе видена

СДСМ со своето делување ги поттикнува и активирањата на повеќе ризии и закани, како врз личната и јaвната, така и врз националната безбедност. Тие се многу на ...
сите 10 | | | веќе видена

-Исто така при претрес во домот на началникот на СВР Куманово беше најден изборен материјал и ова е доказ дека СДСМ кога ја презема власта притисоците ...
сите 10 | | | веќе видена

Нацев рече дека периодот кога СДСМ бил на власт се одликува со големи турбуленции, со големи нерасчистени афери, со атентат врз претседател, со голем број на ...
сите 10 | | | веќе видена

-Тука сакам да напоменам дека се клучни три работи, првото е тотално не почитување на закнот за внатрешни работи, втората работа е тотално непочитување на ...
сите 10 | | | веќе видена

Андонов рече дека ништо во МВР не оди на подобро, не е сработено ништо, а особено безбедноста на граѓаните и услугите кои што нашите граѓани ги очекуваат од ...
сите 10 | | | веќе видена

И додека цела естрада се упатува кон ресторанот на свадбената прослава веќе започна и да се открива дел од атмосферата. Според фотографијата од Фејсбук веќе се ...
сите 85 | | | веќе видена

Тој на терен се увери за санирањето на улиците во општината, а на својот ФБ профил напиша: -Со меѓуопштинска соработка се санираат улици и во општина Шуто ...
сите 40 | | | веќе видена

Очигледно Државниот инспекторат не ја познава својата надлежност и материјата на која работи, ниту надлежноста на Уставниот суд на РМ поради што презема ...
сите 82 | | | веќе видена

Кодексот за фер и демократски избори ќе го потпишат сите кандидати за градоначалници во сите општини во Република Македонија и градот Скопје синхронизирано на ...
сите 64 | | | веќе видена

-Продолжуваат градежните работи на Бул. Христијан Тодоровски Карпош – прва фаза, информира градоначалникот и кандидат за следен мандат на Град Скопје, Коце ...
сите 40 | | | веќе видена

Светот повеќе зборуваше за Иран и Северна Кореја, а настапите на лидерите од Западен Балкан не беа премногу забележани, со исклучок на македонскиот премиер ...
сите 68 | | | веќе видена

next