-Најпрво се упатив на местото во Сопиште каде се заврши од нас ветениот регионалниот пат од Кисела Вода Припор до Сопиште, се заврши и патото од Центар до ...
сите 69 | | | веќе видена

-Ете, што ти е промена! Под бившиот режим се протестираше во име на жртвата, сега во одбрана на полицаецот!, напиша Ванковска на својот Фејсбук профил. На 11 ...
сите 36 | | | веќе видена

Вели дека во овие два и пол месеци откако е дојдена новата влада целосно е запрено доаѓањето на новите странски инвестиции. -Јас ќе напоменам дека само во ...
сите 29 | | | веќе видена

-Во делот на некомпетентни кадри или во делот на незоканско разрешување и назначување можам да издвојам неколку категории. На пример, назначување со ...
сите 88 | | | веќе видена

Како што велат од граѓанската иницијатива „Будење“, тие не сакаат во градот да се населат бегалци, зашто во спротивно би се зголемил криминалот и би се ...
сите 30 | | | веќе видена

Во самата стратегија која е предложена од Владата на СДСМ и Зоран Заев и Министерството на Царовска стои дека до крајот на годината предвидено е почнување на ...
сите 95 | | | веќе видена

Протестот започна на градскиот плоштад за потоа присутните да се упатат пред општинската зграда каде фрлија кеси и полн контејнер со смет. За време на ...
сите 165 | | | веќе видена

Христо Грујоски од иницијативата вели дека остро и одлучно реагираат против т.н. нацрт-стратегија за интеграција на бегалци и странци на Владата.
сите 8 | | | веќе видена

-Во Сопиште само од локалната самoуправа се асфалтирани 20 километри патна мрежа. Ја посетив асфалтираната ул. 12 во Долно Соње, асфалтираната улица 11 во ...
сите 44 | | | веќе видена

Граѓаните се изманипулирани од СДС. Како и секогаш СДС едно ветува пред избори, а го прави спротивното кога е на власт. Намалувањето на цената на електричната ...
сите 81 | | | веќе видена

При посетата на населеното место Горно Косоврасти беше констатирано дека градоначаникот на општина Дебар не го исполни ветувањето при последната посета им го ...
сите 69 | | | веќе видена

next