Дури и повеќе од 80 проценти од жените во одреден момент од својот живот одбиле орален секс, бидејќи биле засрамени од вагинални мириси. Признавајќи го овој ...
сите 4 | | | веќе видена

Од многу рана возраст не научиле да спиеме во пижами и да мислиме дека голотијата е неприфатлива дури и во спиење, но толку е добро чувството да се "стуткате" ...
сите 8 | | | веќе видена

ЕУ и нејзините компании имаат право да одлучуваат за енергетската политика независно од трета страна, рекол Дитер Кемпф, шеф на Федерација на германски ...
сите 16 | | | веќе видена

Во 1929 година 157 светски интелектуалци меѓу кои и нобеловецот Алберт Ајнштајн потпишале петиција и барале слобода и автономија за македонскиот народ.На ...
сите 2 | | | веќе видена

Тоа неможе да се нарече одмор, со три мали деца по дома...Водителката Јована Јоксимовиќ после летната пауза се вратила на малите екрани. Како што истакнува, ...
сите 4 | | | веќе видена

Човекот чија сопруга веќе два пати му простила неверство, потклекна и трет пат, но сега тоа беше за пари. Сексот бил одличен, но тој жали што оваа девојка може ...
сите 4 | | | веќе видена

Актерката имаше бурен живот. Роми Шнајдер е едно од најпознатите лица на филм, а оваа актерка имаше многу насилен живот.Денес и се восхитуваат заљубениците во ...
сите 2 | | | веќе видена

next