Бројните клипови кои „протекоа“ на интернет, а кои ја откриваат играта GTA 6, ги потврдија досегашните шпекулации за долгоочекуваниот наслов. Добивај вести на ...
сите 16 | | | веќе видена

Постојат милиони животински видови на Земјата, а повеќето од нив луѓето допрва треба да ги идентификуваат, што значи дека постојат многу суштества со ...
сите 3 | | | веќе видена

Во психологијата е општо прифатено дека афектите влијаат врз целокупното човеково однесување. Вунт (Wundt, 1897), творецот на психологијата, тврдел дека лицето ...
| | веќе видена

Да не испадне дека кобам, ама дневните броеви на нови случаи започнаа одново да растат во Франција, Германија, Австрија, Словенија и во некои хрватски жупании ...
сите 2 | | | веќе видена

Сосема новата Asus ROG Phone 6D серија беше најавена претходно денес, но Asus исто така има специјални изданија на Batman на редовниот ROG Phone 6 и новиот 6D ...
| | веќе видена

Со задоволство и голема возбуда денес објавуваме уште едно важно достигнување во македонската радиоаматерска историја. Воспоставена е првата двострана ...
сите 2 | | | веќе видена

Американскиот суд во средата пресуди дека компанијата Мета треба да плати 174,5 милиони долари за кршење на патентните права што се однесуваат на функцијата за ...
| | веќе видена