Можеби веќе сте возрасни и не живеете со вашите родители. Но сигурно барем еднаш неделно ѝ се јавувате на вашата мајка за да ја прашате нешто. Сепак, вашата ...
сите 143 | | | веќе видена

Но, понекогаш времето со себе носи промени кои влијаат на однесувањето на децата многу повеќе од секој родител на овој свет. Минатите децении децата со ...
сите 15 | | | веќе видена

Колку пати досега сте слушнале од повозрасните „Јас на твои години не знаев што е главоболка“ или некои слични коментари? Денес стресот е значително позастапен ...
сите 11 | | | веќе видена

 Секој од нас сака да изгледа добро и да биде во форма, но ретко кој има време или енергија да оди во теретана. За среќа, можете да се вратите во форма без ...
сите 5 | | | веќе видена

 Како ќе се одвива последниот ден од оваа недела? Дали ќе имате време за одмор, дружби и пријатели или сепак ќе мора да ги довршите заостанатите обврски? ...
сите 21 | | | веќе видена

 Доколку сте од оние кои сакаат поинтимни места за одмор и патувања и по секоја цена се обидувате да ги избегнете турканиците, овие 10 рајски места се ...
сите 4 | | | веќе видена

Малата берлинска компанија „Кафеформ“ создава чаши за кафе користејќи го талогот што инаку се фрла в ѓубре. Овие чаши можат да се рециклираат и повторно да се ...
сите 4 | | | веќе видена

Љубовта е комплексен сет на емоции и верувања, интензивно чувство на длабока наклонетост и сила на природата што може да се најде насекаде. Тоа е едно од ...
сите 4 | | | веќе видена

next