Кој би можел да знае повеќе за манипулациите со фотографии од оние кои уште одамна почнале професионално да се занимаваат со тоа? Во компанијата "Adobe", ...
сите 7 | | | веќе видена

Но, Сара решила да го искористи она што го знае и  да го земе животот и финансиите во свои раце. Сара дипломирала на музичката академија "Њупорт"и  како ...
сите 4 | | | веќе видена

25-годишната Алексис Мерседес Боберг се пријавила во полиција откако ученик признал дека имал сексуални односи со неа во повеќе наврати.Полицијата била ...
сите 3 | | | веќе видена

Во светот често се споменува јапонската дисциплина при работата, но малкумина знаат дека тие на своите работни места организирано водат грижа и за своето ...
сите 2 | | | веќе видена

Хартијата е еден од најраспространетите и најчесто употребуваните потрошувачки материјали во светот, и покрај растот во употребата на електронските средства за ...
сите 4 | | | веќе видена

Денес е трет ден Духовден, празник кој се смета за роденден на Христовата црква. Денес, на светата педесетница, кога црквата го слави својот роденден, бидејќи ...
сите 7 | | | веќе видена

Праската е една од омилените овошки на многу луѓе, но освен што се вкусни, тие се и многу корисни за нашиот организам. За татковина на праската се смета Кина, ...
сите 5 | | | веќе видена

Индискиот магионичар Чанчал Лахири, познат под псевдонимот Магионичарот Мандрак, се врзал со ланци и се спуштил во светата индиска река Ганг пред очите на ...
сите 7 | | | веќе видена

next