ЦрноБело

 Секоја минута губиме по едно „фудбалско игралиште“ од Амазонската шума. Ова значи дека шумата се намалува премногу брзо. Пожарите, сечењето на дрвата и ...
сите 4 | | | веќе видена

 Првите неколку месеци се најважни за поврзување на родителите со новороденчето, а условите кои компаниите ги даваат не секогаш овозможуваат отсуство и ...
сите 15 | | | веќе видена

 Доколку накитот ви е расфрлан на сите маси и шкафчиња, кутиите ви стојат на различни места и често не можете да си го најдете – време е за организација. Кога ...
сите 3 | | | веќе видена

 Дубаи е дом на многу милијардери, а голем дел од богатите од целиот свет се преселуваат токму овде. Причината е што Дубаи навистина нуди луксуз што не ...
сите 5 | | | веќе видена

 По една година успешно работење на KFC во Македонија, откриваме сѐ што не сте знаеле досега за омилениот ресторан и највкусното пилешко во светот. Кој го ...
сите 2 | | | веќе видена

 Од што да се пазите, а во какви предизвици да се впуштите денес? Дали ова ќе биде вашиот среќен ден на поле љубов, работа или пари? Хороскопот има влијание. ...
сите 162 | | | веќе видена

 Во минатото, секоја генерација била поинтелигентна од своите родители. Но според некои податоци, изгледа дека овој тренд почнува да се движи во спротивна ...
сите 26 | | | веќе видена

next