ЦрноБело

 Каде отиде светот, а и Македонија со него, затоа што, за жал, и кај нас ваквите ситуации се сè почеста практика… Гема е 19-годишна девојка од Сиднеј, која ...
сите 3 | | | веќе видена

 Славните се тешко достапни, но ако си во право време на право место, може да се случи чудо. На пример, овие луѓе раскажуваат како пресретнувањето на славните ...
сите 3 | | | веќе видена

 Во последно време, сè почесто може да се забележи зголемена тежина кај младите, па дури и кај децата. Сепак, покрај оние кои не внимаваат воопшто на ...
сите 22 | | | веќе видена

 Скорпијата некогаш ќе ве остави да чекате со часови само затоа што западнала во некое чудно расположение и има потреба од самотија. Правите план за забавни ...
сите 19 | | | веќе видена

 Секој понекогаш се наоѓа во ситуација да жали поради некои работи кои ги направил или не ги направил во минатото. Што е она што секој знак би го променил ...
сите 28 | | | веќе видена

 Некои насмевки и очи не се забораваат никогаш, само затоа што се сосема поинакви од сите други. Некои луѓе отскокнуваат од „стандардите“ за убавина, но токму ...
сите 2 | | | веќе видена

 На страна од префинетите парижанки, кроасаните и убавиот живот, има луѓе чие секојдневие изгледа сосема поинаку. Кога мислите на Париз, сигурно прво што ви ...
сите 3 | | | веќе видена

 Дали знаете колку луѓе несоодветно ја користат тоалетната школка мислејќи дека низ одводот може да помине сè? Понекогаш може да се најдат незамисливи работи ...
сите 3 | | | веќе видена

 Двајцата родители добиваат породилно отсуство, а просечниот животен век е 82 години, звучи добро, зарем не? Шведска е една од најразвиените земји во Европа и ...
сите 6 | | | веќе видена

 Kендал Џенер важи за еден од најбараните модели во светот, а каде и да се појави таа не останува незабележана. Во вторникот, Кендал беше почесен гостин на ...
сите 10 | | | веќе видена

next