ЦрноБело

 Секои татко и мајка ќе потврдат дека она што го правеле за првото дете, не го правеле ни половично за второто. И тука нема ништо страшно. Благодарение на ...
сите 2 | | | веќе видена

 Наместо да земате огромен кредит за стан или голема куќа, кој ќе го исплаќате 30 години отсега и ќе ви предизвикува стрес, градењето на мала куќичка ќе ви ...
сите 2 | | | веќе видена

 Има само 24 години, а нејзините мускулести бутови ги поместуваат границите за изгледот на женските нозе. Привлечно или претерано? Фитнес моделот Бахар ...
сите 7 | | | веќе видена

 Камери има секогаш и секаде, а луѓето прават селфиња со кралицата Елизабета дури и кога не ѝ е денот. Сигурно и вие имате впечаток дека кралскиот живот е ...
сите 2 | | | веќе видена

 Кортни Хадвин е девојчето кое од аудиција влезе директно во финалните натпревари, поради тоа што судиите го оценија нејзиниот талент достоен за златното ...
сите 4 | | | веќе видена

 Постои вистина која многу луѓе се плашат да ти ја кажат – мажот што те сака и сака да биде со тебе ќе се обврзе кон тебе веднаш и без премислување. Ќе те ...
сите 8 | | | веќе видена

 Насилството во врските воопшто не е ретко, било да се работи за физичко или психолошко насилство. Доколку забележувате дека нешто не е во ред со другата ...
сите 18 | | | веќе видена

 Со оглед на мулти-милионското богатство, светската слава на реалното шоу и успешните колекции кои го носат нејзиното име, би очекувале сите да ја обожаваат. ...
сите 17 | | | веќе видена

 Понекогаш традициите се прифаќаат без да се прашува што означуваат и од каде точно потекнуваат. Кога се во прашање венчавките во православните цркви во ...
сите 3 | | | веќе видена

 Со бременоста, очекувано дека телото се менува на начини на кои не сте ни помислувале дека се можни. Но, она што можеби не го очекувате е дека промените не ...
сите 2 | | | веќе видена

 Понекогаш сè што ни е потребно во животот е да знаеме дека некој е тука за нас кога и да ни биде потребно рамо за плачење и зрно утеха. Кога секој од ...
сите 3 | | | веќе видена

next