ЦрноБело

 Запомнете дека целта на фотографиите е да бидат убави спомени, па така не срамете се да покажете искрени емоции преку насмевки и прегратки. Фотографот Alexi ...
сите 29 | | | веќе видена

 Љубовта може да биде совршена, но кога е невозвратена, може многу лесно да ви направи проблеми во животот. Ако досега сте газеле преку себе и сте правеле сè ...
сите 4 | | | веќе видена

 Оваа интересна загатка за деца е објавена поодамна, но сè уште може да се најде на интернет како забавна активност за тренирање на мозокот. Таа ја тестира ...
сите 2 | | | веќе видена

 Оние на кои Германија им е на листата на патување, сигурно размислуваат како некогаш да го посетат Минхен за време на Октоберфест, или да го искусат ноќниот ...
сите 4 | | | веќе видена

 Седењето очигледно може да стане здодевно, а по неколку часа и неудобно. Доколку барате нова и возбудлива иновација што се однесува на домашниот ентериер, ...
сите 2 | | | веќе видена

 Одењето на патување во друга земја е доволно скапо за да може да си дозволите и плаќање на казни. Затоа е добро да знаете кои работи се забранети во различни ...
сите 2 | | | веќе видена

 Омилената трудница не е единствената славна личност што имала посебни барања од сопругот. На списокот ѝ се придружуваат повеќе добро познати фаци од светот ...
сите 31 | | | веќе видена

 Тие добро го познаваат сопствениот карактер. Свесни се за нивните доблести и маани, па немаат проблем со прифаќањето критики на своја сметка. Честопати знаат ...
сите 3 | | | веќе видена

next