ЦрноБело

 Џорџ Клуни и Елен Деџенерис се дел од славните личности кои имаат огромна заработувачка. Што се во хороскоп? Астролог ја анализираше за 100 најдобро платени ...
сите 38 | | | веќе видена

 Проблемот со десертите е што секогаш мора да извалкате барем 2-3 садови додека ги подготвите. За разлика од стандардните, по овие чоколадни Нутела колачиња ...
сите 2 | | | веќе видена

 Поет, екстремен космополит, филолог и логофил, така себеси се опишува Зориа Петкоска Калајџиева, која во моментот живее и работи како новинар во Токио, ...
сите 3 | | | веќе видена

 Ако имате спиено со одредена цифра на љубовници во минатото, другите луѓе веројатно ќе помислат дека сте промискуитетна личност во сегашноста. Што откриваат ...
сите 3 | | | веќе видена

 Многу е важно во животот да бидете опкружени со позитивни луѓе кои ви нудат безрезервна поддршка, независно дали тоа се роднини или пријатели. Велат дека ...
сите 5 | | | веќе видена

 Сродна душа. Прекрасен термин кој го користиме за личност која нè прави комплетни. Но, вистинската сродна душа е нешто сосема друго. Вистинската сродна душа ...
сите 27 | | | веќе видена

 Во зградата се и полициската станица, маркетот, клиниката, црквата и училиштето, а околу неа е снежно пространство со ирваси. Витиер е мал, изолиран град на ...
сите 2 | | | веќе видена

 Љубителите на специфичните видови туризам сигурно се воодушевени од можноста да ги посетат Чернобил или хотелот кој бил инспирација за „The Shining“. Во ...
сите 2 | | | веќе видена

next