КонтактDaily.mk е изработен, одржуван и сервиран од страна на Друштво за софтверски услуги Итеа Солушнс, Скопје. Доколку нé контактирате за генерални прашања или маркетинг користете ги информациите подолу или контакт формата.
  • • Телефон за контакт : 02/3212168 (пон-пет 10-18ч)
  • • Е-маил contact [at] daily.mk
  • Please note that we do not sell ad space to companies or agencies based outside of Macedonia.

Контакт форма

Вашето име:
Вашата е-маил адреса (за одговор):
Прашање:Поврзано : DMCA (copyright) поплака | Додавање на извор