Глетка како од друга планета Островот на Винижитото се наоѓа во Иран и е едно од најчудните места на планетата. Кога мислиме на некој егзотичен остров, нашата ...
| | веќе видена

Во малиот украински град Перејаслав, кој многумина го пропуштаат на патувањето во Украина, се кријат вистински чуда. Освен „типичните“ музеи (иако овде ништо ...
сите 2 | | | веќе видена