Поголем број од луѓето на Земјата никогаш во живото немаат можност да поседуваат скап автомобил од рангот на Ламборџини, ваков автомобил многумина никогаш и не ...
| | веќе видена

Во рекламата на „HiPP 3 Junior COMBIOTIC“ означува дека малите деца можат да ги задоволат потребите за витамин Д и калциум само доколку го јадат овој производ, ...
сите 4 | | | веќе видена

Во јуни 1995 година јавноста за првпат го запозна новитетот на Мерцедес кој со дизајнерската појава излезе од униформноста на пазарните тенденции.Станува збор ...
сите 3 | | | веќе видена

Компанијата „Модерна“ којашто заедно со американскиот Национален институт за алергии и заразни болести вложува напори да создаде ефикасна и безбедна вакцина ...
сите 2 | | | веќе видена