Фолксваген во мај предизвика мешаница во најголемите сегменти на европскиот пазар. Т-Рок во минатиот месец го претвори априлскиот заостаток од 372 возила зад ...
сите 35 | | | веќе видена

Кинеската компанија Готион Хај Тек и нејзините словачки партнери ИноБат ќе вложат 1,2 милијарда евра во изградба на фабрика за батериски електрични автомобили ...
сите 13 | | | веќе видена

Производителите на автомобили во мај продадоа за 2,6 проценти помалку возила на европскиот пазар, отколку лани, поради тоа што купувачите се опираат на цените ...
сите 39 | | | веќе видена

БМВ го најавува новиот Икс 3 како поспортски, повпечатлив и поразновиден од досега, „мултиталент за секојдневието, слободното време и за патување“. Тоа е ...
сите 35 | | | веќе видена

Кризата на средните години е вистинска, тоа не е само резервна филмска тема кога холивудските продуценти ќе пропуштат добро сценарио. Таа влијае главно на тој ...
сите 35 | | | веќе видена

Повеќе од 780.000 лица се вработени во индустријата за иднината на мобилноста во Германија. Во минатата година, во земјата биле произведени 4,1 милиони ...
сите 39 | | | веќе видена

next