Вистинските гуми кои му требаат на вашиот автомобил можат да направат голема разлика во возењето на автомобилот. Изборот на вистинските гуми може да има ...
сите 4 | | | веќе видена

Факт е дека кај нас автомобилите на старо сè уште се тренд и пракса кој на голем број граѓани им овозможува од врме на време, некои и релативно често, да ...
сите 3 | | | веќе видена

Пишување порака додека возите е еднакво на возење со затворени очи цели 6 секунди за кои возило со брзина од 60 км/ч поминува 100 метри. Речиси на секој возач ...
сите 6 | | | веќе видена

Новинската агенција Bloomberg објави информација дека во концернот Volkswagen се размислува за продажба на Lamborghini. С е спомнуваат и други сценарија за ...
| | веќе видена

Министерот за трговија и индустрија во владата на Русија Денис Мантуров тврди дека има огромна побарувачка за домашните луксузни автомобили. Покрај високата ...
сите 3 | | | веќе видена

next