Аукциската куќа од Шведска Билвеб го нуди на продажба последниот произведен автомобил на компанијата СААБ.Станува збор за моделот 9-3 аеро турбо4 а прозиведен ...
сите 12 | | | прочитана: 183 | веќе видена

Реална симулација во контролирани услови беше изведена со цел да се покаже што ќе се случи ако големо товарно возило со товарена приколка удри во колона од ...
сите 3 | | | веќе видена

Оваа година, најголемата продажно – сервисна мрежа за гуми во Македонија одбележува јубилеј – 25 години континуирана и активна работа. “Мотоцентар“ ја ...
сите 5 | | | веќе видена

Автономните возила поставуваат многу предизвици поврзани со развојот на технологијата. Треба да се посвети внимание на сите видови аспекти, од потрошувачката ...
сите 3 | | | веќе видена

Вистинските гуми кои му требаат на вашиот автомобил можат да направат голема разлика во возењето на автомобилот. Изборот на вистинските гуми може да има ...
сите 4 | | | веќе видена

Пишување порака додека возите е еднакво на возење со затворени очи цели 6 секунди за кои возило со брзина од 60 км/ч поминува 100 метри. Речиси на секој возач ...
сите 6 | | | веќе видена

Министерот за трговија и индустрија во владата на Русија Денис Мантуров тврди дека има огромна побарувачка за домашните луксузни автомобили. Покрај високата ...
сите 3 | | | веќе видена

next