Pari.com.mk

Време зa читање: < 1 минутa Реалниот бруто домашен производ (БДП) на Соединетите држави се зголеми со годишна стапка од 2,0% во третиот квартал од 2021 година, ...
сите 101 | | | веќе видена

Време зa читање: < 1 минутa Комерцијална банка АД Скопје потпиша договор за издавање портфолио гаранција од Гарантниот фонд на Развојната банка на Република ...
сите 59 | | | веќе видена

Време зa читање: 4 минути АЛКАЛОИД АД Скопје, во периодот јануари-септември 2021 година оствари позитивни финансиски резултати, искажани во неревидираните ...
сите 59 | | | веќе видена

Време зa читање: 4 минути Tриглав Осигурување АД, Скопје во третиот квартал од 2021 година оствари нето добивка од 48.741 илјади денари. Гледано кумулативно, ...
сите 59 | | | веќе видена

Време зa читање: < 1 минутa Со цел да ги задоволи потребите на своите клиенти, Халкбанк АД Скопје секојдневно вложува во подобрување на своите услуги. Токму ...
сите 27 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути Денарот е стабилен, а ценовните движења се должат на растот на цените на енергенсите на светските берзи по високиот пад минатата ...
сите 101 | | | веќе видена

Време зa читање: < 1 минутa На сите шпански државјани кои биле казнети поради прекршување на мерките за време на минатогодишното тримесечно заклучување ќе им ...
сите 84 | | | веќе видена

Време зa читање: < 1 минутa Компанијата „Блу Ориџин”, сопственост на милијардерот Џеф Безос, соопшти дека планира да развие комерцијална вселенска станица што ...
сите 26 | | | веќе видена

Време зa читање: 5 минути Во секојдневниот живот, многу е важно да се пронајдат и континуирано да се практикуваат позитивни навики. Иако секој поединец има ...
сите 27 | | | веќе видена

Време зa читање: 4 минути Донесувањето на Кодексот за корпоративно управување на котираните друштва е заеднички проект на Македонската берза и Комисијата за ...
сите 59 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Во првите девет месеци од тековната година, напорите на Банката беа насочени кон наплата на нефункционалните и претходно отпишани ...
сите 59 | | | веќе видена

next