Pari.com.mk

Време зa читање: 4 минути Wizz Air, најбрзо растечката и еколошки најодржливата авиокомпанија во Европа на глобално ниво, денес го објави лансирањето на ...
сите 4 | | | веќе видена

Време зa читање: 10 минути Секој поединец, без разлика на полот, треба да има избор од еднакви можности во животот. Жените секојдневно ги уриваат бариерите што ...
сите 36 | | | веќе видена

Време зa читање: 4 минути Акциите паднаа, доларот достигна повеќемесечни највисоки нивоа, а приносите на краткорочните обврзници во САД и Германија беа ...
сите 200 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Нови партнерства со компании од секторот фармација, нови дистрибутери и соработници – се деловните можностите што скопски Алкалоид ќе ...
сите 30 | | | веќе видена

Време зa читање: 4 минути Стотици западни компании се повлекоа од рускиот пазар по избувнувањето на војната. Празнината што ја оставија сега се повеќе ја ...
сите 39 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Во Иран е пронајдено големо наоѓалиште на литиум што се искачува на нивото на второто по големина во светот, соопшти Министерството ...
сите 3 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Европската унија ќе го направи својот прв потег како група на купувачи на меѓународниот пазар на гас следниот месец бидејќи ќе го ...
сите 22 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути Комитетот за финансиската стабилност, на седницата одржана на 6 март 2023 година, го усвои Годишниот извештај за работењето на ...
сите 29 | | | веќе видена

Време зa читање: < 1 минутa Министеството за финансии дополнително информираше дека издадената еврообврзница е со рок од 4 години, што значи дека со каматна ...
сите 56 | | | веќе видена

Време зa читање: 4 минути Акциите ги продлабочија своите загуби во вторникот додека Сенатската банкарска комисија го продолжи сослушувањето на претседателот на ...
сите 72 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути Веб-страницата на Твитер беше недостапна за многу корисници во понеделникот, додека други пријавија проблеми со гледање фотографии и ...
сите 8 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути Обединетите Арапски Емирати превземаат повеќе товари со руска сурова нафта, според податоците за следење на бродови и изворите на ...
сите 30 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути Со нетрпение пензионерите го очекуваат новото зголемување на пензиите што треба да се случи во март. Покачувањето ќе биде меѓу шест и ...
сите 198 | | | веќе видена

Време зa читање: 4 минути „Општествата со поголема родова еднаквост се сметаат за посигурни, поздрави, со помалку насилство и поголема кохезија. Но, исто така ...
сите 28 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути „Пари“ пресмета колку чинат позајмените 3,9 милијарди евра со 9 еврообврзници Во 2027 година ќе ги вратиме 500-те милиони евра од ...
сите 190 | | | веќе видена

next