Pari.com.mk

Време зa читање: 2 минути Железници Инфраструктура се вклучува од логистички аспект во решевање на енергетската криза и презема активности да се стават во ...
сите 271 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути Фондот за иновации и технолошки развој со поддршка на Министерството за финансии и Светска Банка го креираше првиот хибриден ...
сите 36 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути На крајот на октомври годинава, бруто девизните резерви на Хрватска достигнуваат 24,5 милијарди евра, што е за 100 милиони евра или ...
сите 93 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Кога ќе го исклучите интернетот, сè уште можете да испраќате пораки. Оваа функција осигурува корисниците да продолжат да испраќаат и ...
сите 11 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути ЕСМ Продажба склучила два договори со две различни фирми за набавка на 26 илјади мегавати електрична енергија кои ќе чинат 5,5 ...
сите 284 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Климатските промени бараат реакција сега и веднаш. Пустошот што им се случи на шумските предели во источниот дел на државата, кои ...
сите 12 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Вкупната пазарна капитализација на крипто за прв пат надмина 3 илјади милијарди долари. Вредноста на криптопазарот се зголемува во ...
сите 40 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Средствата на компанијата и изворите на средствата се меѓусебно поврзани. Значајно е да се напомене дека секое средство има свој ...
сите 3 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Ако има нешто што апсолутно сакате да го работите на вашето многу, многу скапо Ферари, е да си поигрувате со сопирачките. За жал, ако ...
сите 3 | | | веќе видена

next