Pari.com.mk

Време зa читање: 7 минути Србија има две нови наоѓалишта на златна руда, од кои едното има потенцијал да биде меѓу првите 100 наоѓалишта во светот, соопшти ...
сите 11 | | | веќе видена

Време зa читање: 4 минути Еврото се искачи на највисокото ниво во последните девет месеци во однос на доларот во понеделникот, додека европските каматни стапки ...
сите 84 | | | веќе видена

Време зa читање: < 1 минутa Сумирањето на 2022 година покажува дека таа заврши добро во однос на отворањето и затворањето на компаниите. Минатата година, во ...
сите 25 | | | веќе видена

Време зa читање: < 1 минутa “УНИ Банка ” вчера на 23.01.2023 година ја исплати осмата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници со ISIN ...
сите 39 | | | веќе видена

Време зa читање: 5 минути Мноштво меѓусебно поврзани „мегазакани“ ја загрозуваат нашата иднина. Додека некои од нив долго се подготвуваат, други се нови. ...
сите 17 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути Од земја која не ги искористуваше парите од европските фондови, и ги враќаше назад во ЕУ, Северна Македонија ја направивме земја ...
сите 38 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути Со гордост ве информираме дека по повод официјално отворање на Касарна Хаб , Стелар Солушнс беше домаќин на 17 амбасадори и ...
сите 3 | | | веќе видена

Време зa читање: 4 минути Кинеската компанија Geely планира голема инвестиција за да го претвори производителот на иконските црни такси возила во Лондон во ...
сите 26 | | | веќе видена

Време зa читање: 3 минути Минималната плата, од март годинава, ќе го надмине прагот од 20 илјади денари. Со претстојното усогласување со порастот на трошоците ...
сите 40 | | | веќе видена

Време зa читање: 2 минути Федералните обвинители заплениле скоро 700 милиони долари во готовина и средства поврзани со Сем Бенкмен-Фрид, првенствено во форма ...
сите 8 | | | веќе видена

Време зa читање: 7 минути Трговијата и инвестициите се појавија како сеопфатна тема на овогодишниот Годишен состанок во Давос. Во текот на последните 12 ...
сите 33 | | | веќе видена

Време зa читање: 5 минути Согласно податоците за движењето на цените на берзата HUPX во Унгарија за вчерашниот ден, 20 јануари просечната часовна цена на еден ...
сите 113 | | | веќе видена

next