Доколку некогаш ви се случило да заборавите шолја со испиено кафе подолго време неизмиена, а ненаполнета со вода, може да се направат дамки кои тешко се вадат. ...
сите 13 | | | веќе видена

За многумина од нас, прославувањето на новогодишните и божиќните празници вклучува дегустација на вкусни јадења и пијалаци во поголема количина. Празничните ...
сите 5 | | | веќе видена

Четката за заби која редовно не се чисти, станува легло на бактерии. Иако, со помош на четката ги чистиме остатоци од храна на забите, на неа се лепи многу ...
сите 11 | | | веќе видена

Кога внесуваме многу шеќери, тоа е одлична подлога за раст и развој на габички и бактерии во организмот. Ако го прочистиме организмот, ќе бидете поздрави, со ...
сите 12 | | | веќе видена