Ова се ситуациите во кои и најсилните паѓаат во искушение. Постојат различни причини зошто луѓето ги изневеруваат своите партнери, а ова се ситуациите во кои ...
сите 2 | | | веќе видена

Судбината на златото на Комунистичката партија на Советскиот сојуз веќе 30 години ја интригира јавноста во Русија и целиот свет. Со распадот на СССР се создаде ...
сите 5 | | | веќе видена

Архивата на ФБИ е меѓу најчуваните на светот. Во неа се чуваат вредни документи со ознака "тајно". Во нивната база, во денешно време и на интернет, може да се ...
сите 2 | | | веќе видена

Каталин Онц и неговата сопруга Елена Енгелхард од Германија, патуваат низ светот, а досега ги посетиле Индонезија, Франција, Нов Зеланд и Австралија. Во ...
сите 2 | | | веќе видена

Џон Летс и Сали Лејн, родители на Џек Летс, крвникот од Исламската држава, кој станал познат како Џихади Џек, не верувале дека нивниот син станал џихадист. ...
| | веќе видена

Жената која тврди дека била злоставувана на работа, дала отказ така што на шефовите им оставила честитка со порака: „Жал ми е за вашата загуба“, и набројала сè ...
| | веќе видена

На прв поглед, 13-годишниот Мангал Карими делува како секое друго момче од малото село во северен Авганистан. Тој помага во домот така што носи дрва за оган и ...
| | веќе видена