Оваа е една специфична задача која ќе можат да ја решат само оние со висок коефициент на интелигенција. Потребно е на лист хартија да нацртате девет точки како ...
сите 2 | | | веќе видена

Шекил О’Нил е познат по својата емисија во која ги трола играчите во НБА лигата за одредени пропусти за време на натпреварите, но сега со една своја објава на ...
сите 2 | | | веќе видена

Еден грчки свештеник за кратко време станал хит на социјалните мрежи поради неговата танцувачка умешност која ја покажал на свадба. Имено, во првиот танц на ...
сите 3 | | | веќе видена

Сепак, такви жени има и понатака, а во очите на мажите, вие сте материјал за жена доколку ги имате овие квалитети: 1. Имате самодоверба 2. Паметни сте 3. Не ...
сите 4 | | | веќе видена

Марија Ковачева До таму ли стигнавме, подготовките да траат, ни повеќе, ни помалку туку цели 35 или 40 дена. Вчерашната прес-конференција на која излезе ...
сите 14 | | | веќе видена

Деведесеттите години биле тешки за сите, а особено за културните рабоници кои едвај составуле крај со крај, што не може да се каже за денешната, на пример, ...
сите 2 | | | веќе видена

next