Оф Нет

Подобро е дете да се качи на кров отколку да го мине детството под покрив, поентира архитектот Такахару Тезука порачувајќи дека на денешните деца им е потребна ...
| | веќе видена

Глифосат е нешто за кое СЗО вика, баталете тоа, могуче да прави рак. А во развиени земји се користи толку масовно, што и да не го користите, ќе ви дојде преку ...
сите 8 | | | веќе видена

Иако ги нема некои од нашите фаворит моменти од Милан и неговата армија болесници, збирката е репрезентативно парче за суштинската фалинка на демократијата. ...
| | веќе видена

По нивниот пораз во битката за Багуз, прогласен е крај на калифатот и се случува досега најмасовното предавање на ИСИС, нивните борци и логистика. Само да ја ...
сите 57 | | | веќе видена

Си отишол во тешка туѓина, си ја оставил старата љубов зад себе и ти се собрал осој во душата. Ама барем си се нашол во земја на блузови во кои лесно се ...
сите 2 | | | веќе видена

Луѓево се дојдени на натпревар во мавање шамари, Василиј Камотскиј (ќе познаете кој е) е дојден на натпревар од отшрафување глави. Првенството е дел од ...
сите 3 | | | веќе видена

Инстаграм селебрити веганка (звањето сигурно одлично го личи на визит карта) со над 1 милион и 300 илјади следбеници е фатена на видео како јаде риба. ...
сите 4 | | | веќе видена

Откако 50 луѓе беа испотепани во терористички напад на лудак во две џамии, на премиерката и на пратениците на Нов Зеланд им беа доволни само 72 часа за да ...
сите 72 | | | веќе видена

next