Оф Нет

Сеа ќе си речете, види ги овие колку се овие назад со материјалот бидејќи одамна има и кондоми во различни бои и во различни вкусови. Полека. Вакви бои досега ...
сите 2 | | | веќе видена

Од врвни човекови достигнувања издвојуваме - работи што се упасувани во милиметар. Веројатно меракот да ги гледаш е надминат само од меракот да направиш вакво ...
сите 2 | | | веќе видена

Поранешниот прв човек на Старбакс најави можност да се кандидира на следните претседателски избори како независен. Иако нема да оди ни лево, ни десно а и сам ...
| | веќе видена

Најдобрата германска лига сосема неочекувано стана Мека за многу странци, во прв ред за Англичани и Американци кои се сè побројни. Чудно и необично. КОИ СЕ ...
сите 7 | | | веќе видена

Вицот почнува со „Обединетите арапски емирати доделуваат награди за родова рамноправност“, а завршува со „сите добитници на наградите за родова рамноправност ...
сите 22 | | | веќе видена

Амбасадорот Џон Меккалум е отпуштен затоа што без да добие дозвола проговорил во врска со апсењето на финансиската директорка на Хуавеи, Менг Венџу, на ...
сите 10 | | | веќе видена

По месеци дебати и расправии во Данска започна изградба на ограда по должина на границата со Германија и се очекува да биде завршена во рекордно време. За ...
сите 3 | | | веќе видена

next