Канал 5

- Имајќи предвид дека коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ во 20 часот има конвенција за претставување на кандидатите за градоначалници, објавувам пауза и продолжуваме во ...
сите 215 | | | веќе видена

Пред три години овие кучиња беа статусни симболи и за нив еден кинески бизнисмен плати дури 2,7 милиони долари . Во времето кога во светот имаше огромна ...
сите 2 | | | веќе видена

Во разговор за МИА, премиерот Заев направи рекапитулација на најважните средби во Њујорк и темите дискутирани на тие средби. Тој ги сподели неговите очекувања ...
сите 7 | | | веќе видена

Според инспекторатот правото за населување  мигранти не е во општинска надлежност, тие ќе поднесат иницијатива до Уставниот суд во однос на општинските одлуки ...
сите 90 | | | веќе видена

СДС со својата расипничка политика ја води државата кон економски колапс и банкрот. Катастрофалната политика на СДС во економијата и обелоденувањето на ...
сите 137 | | | веќе видена

Според соопштението од прес службата на Владата , во рамки на активностите на 72 Генерално Собрание на ОН во Њујорк, премиерот Заев присуствуваше на приемот ...
сите 18 | | | веќе видена

Директорката на детска клиника, Катерина Ставриќ, по само еден месец директорување си зема одмор и ја остава една од најважните клиники без раководно лице во ...
сите 4 | | | веќе видена

Државниот инспекторат за локална самоуправа донесе крајно недемократска и скандалозна одлука со која се спречува одржување на референдуми и со тоа ја попречува ...
сите 90 | | | веќе видена

Законот за амнестија се предлага како израз на добра волја на државата кон одредена група на правосилно осудени лица,  а со цел за нивна ресоцијализација. Во ...
сите 152 | | | веќе видена

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги соопшти дека со допис ги известила радиодифузерите дека ќе продолжи со мониторингот на изборното медиумско ...
сите 35 | | | веќе видена

next