Канал 5

Благодарност до Унгарија и до целиот унгарски народ што во вакви тешки моменти демонстрира хуманост и споделува помош која е добредојдена за оние кои што се во ...
сите 86 | | | веќе видена

 Актуелната глобална пандемија ќе има последици врз економијата, но треба да се биде внимателен да не се одрази врз демократијата и функционирањето на ...
сите 129 | | | веќе видена

Само Христијан Мицкоски е посветен на партиски интереси и тера политикантство. Дури и во ваква кризна состојба, Мицкоски не може да престане со лицемерието и ...
сите 131 | | | веќе видена

Тринаесет лица се затекнати на подрачјето на Полициска станица Струмица, три во Гевгелија и едно во Радовиш, а во просториите на полициските станици се ...
сите 307 | | | веќе видена

Владата на Република Македонија денес го пушти во употреба првиот контакт центар наменет за поддршка на бизнисот и граѓаните во врска со економските прашања во ...
сите 421 | | | веќе видена

Државниот санитарен и здравствен инспекторат на 5 април изврши вонреден инспекциски надзор во Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби во врска со ...
сите 21 | | | веќе видена

Во рамки на средбата од страна на унгарскиот министер за надворешни работи Сијарто  официјално беше предадена донација за министерството за внатрешни работи ...
сите 133 | | | веќе видена

Го активиравме НАТО механизмот за цивилна заштита и се активираше системот за цивилна заштита на ЕУ. Првата помош на државата пристигна од ЕУ и НАТО и тоа ...
сите 129 | | | веќе видена

Заради избегнување на опасноста од евентуално пренесување на вирусот КОВИД 19, во услови на прогласена пандемија, постапувајќи согласно донесените мерки на ...
сите 29 | | | веќе видена

 Нашето зачленување во НАТО е еден од трите најважни моменти во поновата историја, од нашата независност до денес, изјави претседателот на државата Стево ...
сите 129 | | | веќе видена

Денеска потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, истакна дека Унгарија решила да и помогне на Македонија, тоа се должи на соработката и ...
сите 133 | | | веќе видена

Не се регистрирани собирања на граѓани на јавни места, нема нарушувања на јавниот ред и мир и нема регистрирани сообраќајни незгоди, соопштија од ...
сите 307 | | | веќе видена

next