Канал 5

Новата Влада на Република Македонија е цврсто посветена и презема интензивни чекори во насока на решавање наспроти создавање проблеми, унапредувајќи ги ...
сите 59 | | | веќе видена

,, Што и да се случило во Скопје , повлекувањето на целиот персонал од амбасадата е дипломатски дилетантизам и шарлатанство својствено на банана држави “ ...
сите 405 | | | веќе видена

Како што соопшти Министерството за животна средина и просторно планирање, целта на посетата била размена на информации и запознавање на европската делегација ...
сите 13 | | | веќе видена

По криминалните стапки на Никола Груевски очигледно тргнале и дел од градоначалниците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Доказ за тоа се пресудите против ...
сите 463 | | | веќе видена

next