Канал 5

На снимката се гледаат три лица , како минуваат покрај канцеларијата на милионерот, во близина на неговата куќа на денот кога исчезна сопругата. Полицијата ...
сите 7 | | | веќе видена

Пријавите треба да ги поднесат правните субјекти и физичките лица кои во 2019-та година стекнале имот или почнале да го користат минатата година, а не поднеле ...
сите 18 | | | веќе видена

Рокот за поднесување понуди за учество на јавниот повик заврши вчера. Оттаму известуваат дека се работи за повик на кој за разлика од огласите за кои што МЗШВ ...
сите 29 | | | веќе видена

Снимката е направена на планински пат во Пакистан . На неа се гледа како совозачот од непознати причини сака да излезе низ прозорец на автомобилот , што беше ...
сите 3 | | | веќе видена

Оваа конференција, никогаш вистински не ја оконча Првата Светска Војна и не не научи како се гради мирот затоа што војните и конфликтите продолжија за цел еден ...
сите 8 | | | веќе видена

Во извештаите , медиумите наведуваат дека со 81 глас За , Парламентот ги изгласа уставните измени за промена на името Република Македонија , со што се решава ...
сите 14 | | | веќе видена

next