Канал 5

Невестата Стефани Пајн од Тексас до олтарот одеше во класичен венчален фустан , но кога требало да се игра , експресно се соблекла во секси костим. Невестата ...
сите 10 | | | веќе видена

- Сведоци сме дека пред два дена, токму овде, во Крива Паланка Зоран Заев даде една изјава со која прекрши некочку закони во Република Македонија. Поминаа 48 ...
сите 146 | | | веќе видена

Царовска на граѓаните од врата до врата им порача дека со ЕУ и НАТО интеграциите во државата ќе се подобрува животниот стандард, а институциите ќе станат ...
сите 95 | | | веќе видена

За време на посетата Филипче ги посети своите колеги во здравствениот дом и општата болница во Струга, во здравствениот дом во Вевчани, како и во заводот за ...
сите 24 | | | веќе видена

Денеска заедно со мојот тим сме на средби со граѓаните во Валандово, подоцна продолжуваме во Дојран. Од средбите со нашите граѓани може да се види дека кај ...
сите 160 | | | веќе видена

На оваа средба се разговараше за одличните односи на регионот Трст, еден од најразвиените делови на северна Италија, со балканските земји во рамките на ...
сите 22 | | | веќе видена

Како последна активност за време на посетата имаше граѓанска трибина која се одржа во просториите на Општината на град Охрид. Пред преполната сала, министерот ...
сите 306 | | | веќе видена

Змиите се бореле во спалната соба на семејството Филд . За среќа Лана Филд е професионален ловец на змии и кога се повратила од шокот ги снимила питоните во ...
сите 6 | | | веќе видена

По зголемената побарувачка на батерии експлодира побарувачката на литиум , кој го има во огромно количество на северот на Португалија. Британската компанија ,, ...
сите 2 | | | веќе видена

Специјалното јавно обвинителство со име и презиме ги посочи судиите кои според нив минатиот период биле под политичко влијание. Во првиот посебен извештај што ...
сите 34 | | | веќе видена

Само што започна кампањата за референдумот Агенцијата за аудио и аудио медиумски медиумски услуги веќе почна да испраќа предупредувања до медиумите. Според нив ...
сите 36 | | | веќе видена

next