Канал 5

Во таа смисла Основниот суд Скопје 1 денеска, како што информира,  до Кабинетот на Претседателот на Република Македонија доставил известување со кое бара судот ...
сите 129 | | | веќе видена

Поради улогата на директорот на Фокс Њуз , Роџер Аилес , актерот носи перика со малку седа коса на ќелавата глава. Освен тоа , на фотографиите на кои Кроу се ...
сите 2 | | | веќе видена

Според соопштението од кабинетот на претседателот Иванов, на идентичен начин се злоупотребува Претседателот на Република Македонија. Единствената разлика во ...
сите 129 | | | веќе видена

Полицијата во северозападното планинско место Ајмавилес, во близина на градот Аоста, претпоставува дека 48-годишната мајка составила смртоносна мешавина од ...
сите 14 | | | веќе видена

Основното јавно обвинителство Тетово во целина останува на наводите дадени во обвинението против обвинетиот лекар-гинеколог за кого Основниот суд Тетово ...
сите 28 | | | веќе видена

Премиерот Заев ја оцени соработката со Меѓународниот монетарен фонд како значително важна, повика и понaтаму да го држат фокусот врз Македонија, да ...
сите 14 | | | веќе видена

Покрај тоа, предвидено е да се воведат стандарди за квалитетот на цврсто гориво за домашно греење – јаглен и брикети. Измените беа изгласани со 83 гласови ...
сите 48 | | | веќе видена

Причината за тоа е бизарна. Имено, едноставно одлучено е дека Том Круз е премногу низок за таа улога. „Круз колку и да е талентиран и колку и да обожавам да ...
сите 14 | | | веќе видена

Премиерот Зоран Заев денеска соопшти дека во Комсијата во Владата е завршена постапката и дека следува дебата на Собранието на идната седница. – Предностите ...
сите 70 | | | веќе видена

Полициите на Албанија и Црна Гора потврдија дека поранешниот премиер со унгарски дипломатски возила и со лична карта ги поминал границите на двете земји. ...
сите 194 | | | веќе видена

next