Канал 5

Официјални претставници во Нов Зеланд испитуваат дали новите случаи на ковид-19, регистрирани во земјата по повеќе од три месеци, се резултат на вирус кој ...
сите 60 | | | веќе видена

Зоран Заев, во име на коалицијата ,,Можеме", којашто има освоено најголем број пратенички мандати во Собранието, го информирал  претседателот Пендаровски за ...
сите 170 | | | веќе видена

Во однос на разговорите за формирање парламентарно мнозинство, тој посочи на вчерашната изјава на лидерот на партијата Христијан Мицкоски, и рече дека за текот ...
сите 654 | | | веќе видена

 Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП) започна со постапка за спроведување на супервизија над законитоста на преземените активности при обработката ...
сите 26 | | | веќе видена

– Сметаме дека политичкиот механизам на тркалезната маса е важен политички инструмент за координирање на позициите на албанските парламентарни партии и како ...
сите 654 | | | веќе видена

Игор Јанушев, генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, објави дека нема да бара средства за патни трошоци како пратеник во македонското собрание, откако тоа го ...
сите 40 | | | веќе видена

Денес повторно на Комисијата за заразни болести во присуство на претставници на Министерството за образование и наука беа разгледани и се дискутираше за Планот ...
сите 558 | | | веќе видена

Ископот продолжува согласно предвидениот план за производство на електрична енергија, како и потребите на електроенергетскиот систем на земјата. Двата багери ...
сите 47 | | | веќе видена

next