ЦрноБело

 Ако понекогаш не можете да ѝ одолеете на брзата храна, обидете се да одберете колку-толку поздрава опција. Иако нутриционистите најчесто препорачуваат да се ...
сите 10 | | | веќе видена

 Одберете го омилениот меѓу најубавите и најсликовитите изгледи на ѕвездата од серијата „Сексот и градот“. Сара Џесика Паркер цели дваесет години го задржа ...
сите 5 | | | веќе видена

 Се „затрескуваат“ во рекордно можно време. Кога станува збор за љубовта и емоциите ретко умеат да размислуваат со „ладна“ глава. Додека за некои вљубувањето ...
сите 58 | | | веќе видена

 Како ќе ви тргне овој понеделник? Со работни успеси или мали тензии? Дали ќе имате доволно мотивација и што ви ја полни енергијата денес? Кликнете на вашиот ...
сите 8 | | | веќе видена

 Со години наназад, на долго и широко, се труби за категоријата жени кои имаат една цел во животот – да се омажат богато, да се скрасат со некој „парајлија“ и ...
сите 2 | | | веќе видена

 Светот околу нас е истовремено прекрасен, интересен, но и зачудувачки смешен. Дали сте знаеле дека бебето октопод по раѓањето е големо колку болва? Или дека ...
сите 4 | | | веќе видена

 Променети ни се приоритетите и уживаме во едноставните работи. Им даваме предност на врските. Дознавањето за дијагнозата на син ми и разбирањето на неговата ...
сите 2 | | | веќе видена

next