ЦрноБело

 Патувањата на љубовните двојки често знаат да се претворат во најинтересните спомени од нивните животи. Таква приказна е дел од животот на Денис Давитковски ...
сите 4 | | | веќе видена

 Ние жените, генерално имаме силна внатрешна интуиција која најчесто се обидуваме да ја замолчиме. Длабоко во себе скоро секогаш ја знаеме вистината, но ...
сите 6 | | | веќе видена

 Секои татко и мајка ќе потврдат дека она што го правеле за првото дете, не го правеле ни половично за второто. И тука нема ништо страшно. Благодарение на ...
сите 4 | | | веќе видена

 Има само 24 години, а нејзините мускулести бутови ги поместуваат границите за изгледот на женските нозе. Привлечно или претерано? Фитнес моделот Бахар ...
сите 7 | | | веќе видена

 Камери има секогаш и секаде, а луѓето прават селфиња со кралицата Елизабета дури и кога не ѝ е денот. Сигурно и вие имате впечаток дека кралскиот живот е ...
сите 2 | | | веќе видена

 Кортни Хадвин е девојчето кое од аудиција влезе директно во финалните натпревари, поради тоа што судиите го оценија нејзиниот талент достоен за златното ...
сите 6 | | | веќе видена

 Постои вистина која многу луѓе се плашат да ти ја кажат – мажот што те сака и сака да биде со тебе ќе се обврзе кон тебе веднаш и без премислување. Ќе те ...
сите 5 | | | веќе видена

 Насилството во врските воопшто не е ретко, било да се работи за физичко или психолошко насилство. Доколку забележувате дека нешто не е во ред со другата ...
сите 19 | | | веќе видена

next