ЦрноБело

 Замислете да се капете во мермерна када со поглед на Менхетен или пак да пиете шампањ во вашето џакузи на тераса. Реновиран стан од 726 метри квадратни метри ...
сите 5 | | | веќе видена

 Социјалните платформи го трасираа патот за еден сосема нов начин на интеракција. Интернетот ни овозможи да споделуваме многу повеќе детали од сопствениот ...
сите 2 | | | веќе видена

 Сигурно и вие имате некоја баба или дедо од соседството кои ужасно ве нервираат, но и некои кои се толку слатки и ви доаѓа да ги гушнете само затоа што ...
сите 9 | | | веќе видена

 Без оглед на сета слава и богатство, некои познати парови едноставно немаат желба, или, пак, категорично се против идејата своите наследници да ги ...
сите 5 | | | веќе видена

 Секоја девојка до одредена возраст треба да има изградело свој стил по кој ќе се карактеризира и ќе го следи. Сепак, важно е да се знаат и некои општи модни ...
сите 10 | | | веќе видена

 Плејбој вилата мирисала на старо и „устојано“, а најнечист дел од неа била спалната соба на Хју Хефнер. Животот во Плебој вилата не бил толку див, слободен и ...
сите 3 | | | веќе видена

 Пред многу години, психологот Ненси МекВилијамс, направила листа со карактеристики кои ја опишуваат ментално здравата личност. Денес многу обични луѓе ја ...
сите 5 | | | веќе видена

 Секоја личност следи и преферира свој сопствен план за слабеење, но нутриционистите истакнуваат дека овој трик кој се однесува на појадокот успешно го топи ...
сите 11 | | | веќе видена

 Кога се селите на ново место, покрај многуте фактори поврзани со самиот дом, од голема важност е и соседството. Вистинска реткост е да се погодат совршени ...
сите 2 | | | веќе видена

next