Пубертетот е навистина бурен период што носи многу предизвици за децата и за родителите. За девојчињата, голем предизвик и новина е соочувањето со телесната ...
| | веќе видена

Силната жена не се раѓа таква. Силната жена се создава. Од неа самата. Ден по ден. Лекција по лекција. Солза по солза. Бидејќи силната жена … 1. Знае дека да ...
сите 2 | | | веќе видена

Секој има различно сеќавање за трагичниот 16.октомври 2007 година. Некој го разбуди лошата вест, некој ја дозна на работното место, некој на училиште, ...
сите 2 | | | веќе видена

Новиот документарец за животот на легендарнио гитарист на Ролинг Стоунс, Рони Вуд (72), отворено се занимава со темата на неговите пороци - алкохолот и ...
сите 4 | | | веќе видена

Актерката Шарлиз Терон (44) откри за странско списание дека моментно се бори паралелно да управува со својата кариера, да одгледува деца, да се грижи за новите ...
сите 8 | | | веќе видена

Чие е местото со африканска свинска чума ќе утврдуваат владите на Шпанија, Бугарија, Македонија и Европската комисија. Истрагата треба да покаже што се ...
сите 5 | | | веќе видена

Кога температурите ќе паднат и ќе настапи зимската сезона, речиси повеќето од нас ги зачестуваат своите посети во аптеките, барајќи средство за зајакнување на ...
сите 2 | | | веќе видена

Не поминува ден, а да нема вест за тоа како отпадот го наоѓа својот пат во океаните. Но, по секоја приказна сè повеќе и повеќе луѓе се трудат да преземат ...
сите 3 | | | веќе видена

next