Многу луѓе се плашат од редовни летови со авион, иако овој облик на превоз се смета за најбезбеден. Меѓутоа, овие аеродроми сигурно би исплашиле повеќе луѓе, ...
сите 4 | | | веќе видена

Полицијата од германскиот град Хаген , на северозапад на земјата се нашла во чудо по добиената пријава за сообраќајна несреќа. Во несреќата што се случила ...
сите 3 | | | веќе видена

„За мажите со пониски приходи на возраст меѓу 30 и 59 години, веројатноста за смрт е 150 проценти поголема од онаа на врсниците во категоријата со највисоки ...
сите 7 | | | веќе видена

По десет години истражување на археолошкиот локалитет „Билазора“ кај Свети Николе, сега се бара конзервација на она што е пронајдено на самиот терен. Музејот ...
сите 8 | | | веќе видена

Илјадници тони овошје и зеленчук умираат на британските полиња, како резултат на наближувањето на Брегзит и речиси е невозможно да се најдат работници за ...
сите 3 | | | веќе видена

54-годишната Фамке Јансен со години важеше за една од ретките, природно убави ѕвезди. Меѓутоа, тоа е веќе минато, а овој епитет одамна е избледен. Имено, ...
сите 4 | | | веќе видена

Со цел да креира долгорочно и одржливо решение за заштита на животната средина и намалување на штетното влијание на пластичните кеси врз околината, компанијата ...
сите 10 | | | веќе видена

Тој ја застрела 28- годишната Џеферсон преку прозорец, откако сосед повикал полиција да пријави дека влезната врата на нејзината куќа била отворена Полицаецот ...
сите 4 | | | веќе видена

Една девојка се будела секое утро со модринки по телото. Најчесто модринките ги имала по нозете. Бидејќи лекарите не знаеле да објаснат од каде доаѓаат овие ...
сите 3 | | | веќе видена

При прегледот не биле утврдени никакви проблеми со нејзиното здравје. Министерката Царовска објасни дека ќе се разговара со жената со цел да и се помогне и да ...
сите 8 | | | веќе видена

next