Девојче е во кома во болница во Италија откако проголтало дрога. Бебето чии родители се од Хрватска, било хоспитализирано вчера во многу сериозна состојба ...
сите 13 | | | веќе видена

Во местото Николина Гора, Русинка која ги изнела кучињата на шетање, или има шесто сетило или неверојатна среќа. Таа кучињата ги внела во ограден дел од парк и ...
сите 6 | | | веќе видена

На штотуку мажената Ракел Палма рекарите и соопштиле страшна вест – дека и откриле тумор на мозокот и дека скенерот покажал оти е малигнен. Сепак, излегло дека ...
| | веќе видена

Докторите и медицинските сестри во Загреб направиле голем и чудесен зафат на пациентката Мартина Дир, спасувајќи и ја ногата во неверојатни услови. Оваа млада ...
сите 2 | | | веќе видена

Актерката Фелисити Хофман коај во сериајта „Очајни домаќинки“ ја толкуваше улогата на Линет Скаво, обвинета е на 12-ти март 2019-та година од страна на ФБИ ...
сите 3 | | | веќе видена

Понекогаш е тешко да се замисли што сè прават родители за своите деца, но еден татко од Турција ги надмина границите. Името на мажот е Рамадан Коркут и тој ...
сите 13 | | | веќе видена

Беше државен непријател број еден, а ФБИ нудеше богатство за информација која ќе доведе до негово апсење. После смртта стана криминална икона позната ширум ...
сите 3 | | | веќе видена

Автор: Драган Таневски Стануваш поемотивен… почнуваш да им се радуваш на малите работи… Ти се насолзуваат очите на некоја емотивна сцена од филм, од песна, од ...
| | веќе видена

next