Кога станува збор за Лада, сè е можно. Под претпоставка дека генерира доволно јака струја, секој тип на батерија е компатибилен. Кога станува збор за ...
сите 16 | | | веќе видена

Повеќе од пет милиони хакирани профили на Фејсбук, користеле една од овие лозинки. Ако ги користите и вие, а сакате да си го задржите профилот, мора да ...
сите 12 | | | веќе видена

Бројот на деца и млади луѓе кои страдаат од анксиозност во британските болници е зголемен за 42 % и тоа само во последната година. Ова се податоците на ...
сите 3 | | | веќе видена

Можевме веќе неколку пати да прочитаме дека Google ќе почне да донесува дел од функциите достапни во популарната Waze апликација која ја купија пред некоја ...
сите 16 | | | веќе видена

Детектирани се честички кои самите на себе се античестички?; iPhone 11 со 3D камера од Sony?; Facebook прави своја криптовалута; Компактна антена инспирирана ...
| | веќе видена

Ова е гостински текст од агенцијата за маркетинг и адвертајзинг squareOne , кој е дел од IT.mk серијалот тeкстови на тема маркетинг и дигитални медиуми. ...
| | веќе видена

Дали видео игрите се добри или лоши за психичкото и физичкото здравје? На тоа прашање веќе со години нема конкретен одговор. Додека некои истражувања ...
| | веќе видена

next