Само неколку дена пред претставувањето на Mi Max 3, се појавија нови фотографии од изгледот на уредот, како и поголемиот дел од неговите спецификации... Иако ...
сите 21 | | | прочитана: 2079 | веќе видена

Основната мерка за маса – килограм, е дефинирана во 1889 година со сјајно парче платина и иридиум кое се чува во Париз. Сите современи мерки и единици се ...
сите 5 | | | прочитана: 798 | веќе видена

На презентацијата одржана на Android Dev Summit, од Google потврдија дека “темниот” режим на работа на оперативниот систем и на апликациите (dark mode), има ...
сите 8 | | | прочитана: 317 | веќе видена

Во последните 25 години, интернетот овозможи нови бизнис модели и радикално го промени секојдневниот живот. Но, и покрај тоа што интернетот носи добри и ...
сите 10 | | | прочитана: 170 | веќе видена

next