Во денешно време ниското либидо е многу честа појава. 52% од жените во менопауза доживуваат недостаток на желба за секс. Причините можат да бидат различни, но ...
сите 6 | | | прочитана: 1366 | веќе видена

Жена, деца и љубовница – комплетен сет за машка среќа. Љубовницата, како и секоја друга жена, честопати е во заблуда, надевајќи се дека порано или подоцна ...
сите 4 | | | прочитана: 508 | веќе видена

Колку и да се трудите, ви се чини дека едноставно, сте магнет за погрешни момци. А, тие пак, лесно се лепат за вас. Сигурно и сте се запрашале што е тоа што ги ...
сите 2 | | | прочитана: 325 | веќе видена

Звучи чудно, но е вистинито. Погледнете ги овие осум различни облици на носеви и кои карактеристики се врзуваат за нив, па самите проценете дали има вистина во ...
| | прочитана: 201 | веќе видена

Ако одговорот е негативен, направете простор и што побрзо да биде позитивен. Затоа што сексот е посебен после возбудливи, но и застрашувачки искуства, како на ...
сите 2 | | | веќе видена

 Независно од воспитанието, социјалниот статус, или, пак, екстровертноста, мнозинството припадници на посилниот пол, немаат навика да зборат за своите ...
| | веќе видена

 „Направете своевиден рај за нив,најубава градина во која во некоја пролет ќе никне баш тој Цвет... Поради кој вреди да се живее.“ Српскиот психолог е познат ...
| | веќе видена