Многу научни истражувања покажале дека за оздравување многу можат да ни да ни помогнат домашните миленичиња, особено кучињата и мачињата. Според бројни ...
сите 15 | | | прочитана: 851 | веќе видена

Не постои лице на кое не му е важно дали има идеална телесна тежина. Разликата е единствено во тоа што некои внимаваат повеќе, а некои помалку, но сепак, ...
сите 37 | | | прочитана: 628 | веќе видена

Изгледот на играчката влијае на развојот на децата А ко се обидовме да одговориме што е толку магично и позитивно во врска со играчките, тогаш одговорот би бил ...
сите 3 | | | прочитана: 451 | веќе видена

Центарот за јавно здравје од Кочани прогласи епидемија од заразна жолтица, откако бројот на регистрирани заболени во изминатите десетина дена надмина 20 лица. ...
сите 45 | | | прочитана: 315 | веќе видена

Овој многу корисен шејк помага за слабеење и буквално го топи стомакот за три недели! Летото се приближува, а со него и одморот на море. Дури да го исклучиме ...
сите 4 | | | прочитана: 244 | веќе видена

Андријана, Бојан и Теодора денес се пример за надеж и сила. Пример како желбата за живот и поддршката од најблиските и лекарите помагаат да се победи ...
сите 4 | | | веќе видена

Со цел унапредување на квалитетот на животот, здравјето и психофизичката состојба на старите лица, во рамките на Црвен крст на град Скопје од септември 2011 ...
сите 3 | | | веќе видена

next